keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Sateen ropinaa ja silmätarkastuksia

Taas on vierähtänyt luvattoman pitkän aikaa ilman kirjoitusta blogiin. Nämä päivät vaan hupenevat käsittämätöntä vauhtia.
Tänään on täällä satanut oikein urakalla ja koirat ovat m-ä-r-k-iä. Taivas sitä kuran määrää taas joka sisälle kantautuu. Miksi, oi miksi, ne lumet eivät voineet jäädä maahan???

Tänään pyörähdin koirien kanssa Mäntsälässä silmä- ja polvitarkastuksissa. Mukana kotoa olivat Hupi, Lysti ja Vire. Lisäksi mukana oli pikku-Hupi, alias Viren sisko Nastolasta. Pikkulikoilla nollan polvet ja kaikilla puhtaat silmät, jee! Nyt voi ryhtyä miettimään ensi vuodelle jalostussuunnitelmia, jos nyt ylipäätään jaksaa taas sitä penturallia hoitaa. Mutta ainakaan terveystulokset eivät ole jatkossa esteenä.

Kylppäriremontti valmistui perjantaina. Suorastaan fantsua käydä yläkerrassa vessassa, on sitä monta vuotta odotettukin :) Laitan kuvia kylppäristä kunhan saan kameran käteeni. Nyt pitäisi saada vielä siivottua aulasta loput kaakelinpalaset ja muut remonttirippeet pois, niin sitten sielläkin voisi taas istuskella levollisin mielin. Kannoin jo malliksi pari nojatuolia aulaan, eli sisustushärdelli pyörii talossa taas täyttä häkää.

2 kommenttia:

  1. Aulasta kaakelit on viety uuteen konttorin alkuun. Sähkömiehellä ei ole enään kuin yksi pistorasia kytkemättä

    VastaaPoista
  2. Rouva voisi laitaa linkin blogiin. A

    VastaaPoista