keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Nautitaan kesästä


Pitkästä aikaa taas päivitys tänne blogimaailmaan. Viime päivät meillä on melkein asuttu ulkona ja nautittu ihanasta helteestä. Kerrankin tarpeeksi lämmintä ja aurinkoista! Minä rrrrakastan aurinkoa ja lämpöä!

Kahvit juodaan terassilla, ruoka valmistetaan ja syödään terassilla ja illalla terassilla voi ottaa vaikkapa lasillisen hyvää punaviiniä kesän kunniaksi. Keinun varjoon pääsee vilvoittelemaan jos kuumuus käy liian tukalaksi.
Toistaiseksi terassin kukat ovat vielä selvinneet helteistä ahkeran kastelun ansiosta. Ruukkuun istuttamani liljat aloittavat vähitellen kukintansa.

Suosittu paikka meillä on myös parveke, jossa tulee usein istuskeltua vielä hetki ennen nukkumaanmenoa. Parvekkeella on kiva juoda myös päiväkahvit. Suosikkimukini kesäisin on Greengaten Sophia, kahvikin maistuu paremmalta kukkamukista :)

Tämä iloisesti virnistelevä, salskea kesämies on juniorimme, kohta 9 kuukautta. Tässä polskitaan kylpysaavissa mummilan pihalla. Samassa saavissa on muuten polskinut myös eno reilut kolmekymmentä vuotta aikaisemmin.
Pikkumies rakastaa polskuttelua pihalla - märkä vesi ja isot läiskytykset on parasta kesähupia mitä pikku-ukko tietää!

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu!
  Kiva blogi!:) Mäkin haluaisin joskus käydä Tanskassa!
  Mahtava tuo saavikuva!!:D

  VastaaPoista
 2. Heissan Maija Maitoparta - tervetuloa mukaan! Kyllä meillä on polskittukin, sekä saavissa että järvessä :) Tanskassa oli oikein mukavaa, suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Teillä on kivan näköinen talo ja terassi!

  VastaaPoista
 4. Kesällä onkin kivempaa keskittyä elämään ulkona kun säät sallii ja vaikkei aina niin sallisikaan, mitäs pienistä vesisateista.

  VastaaPoista