lauantai 12. helmikuuta 2011

Vaaleanpunainen hiipi keittiöön


Tervehdys pitkästä aikaa. Meillä on eletty hiljaiseloa blogimaailmassa paristakin syystä. Päivät ja illat ovat täyttyneet kaikesta muusta, eikä kotona oikeastaan ole tapahtunut mitään mainittavan arvoista. Tänään sain kuitenkin kenties auringonpaisteen ansiosta hieman inspiraatiota sisustusjuttuihin.


Keittiön pyyhehylly sai hieman keväisemmän lookin, ja jouluinen valokranssi sai vihdoin lähtöpassit kaapin perälle odottamaan ensi syksyn pimeneviä iltoja. Kuin varkain hiipi hyllyyn vaalenapunaisia juttuja. Himlan pyyhkeitä, jotka hankin viime kesänä lomareissusta, Iittalan tuikkuja. Rosmariini-kortti muistuttamaan  siementen kevätkylvöistä.


Minä olen viettänyt hiljaiset iltahetket puutarhakirjoja ja siemenluetteloita tutkien. Joko teillä sormet syyhyää puutarhatöihin? Toistaiseksi täytyy kuitenkin kukkaloistoa ihailla vain sisällä. Jostain syystä ruusutkin ovat meillä tällä hetkellä vaaleanpunaisia. 


Ihanaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Saman jutun olen huomannut, vaaleanpunaisen hiipivän hiljalleen meillekin. Mikäs siinä, kaunis väri pieninä annoksina!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun olet poikennut blogissani =D Mukava huomata, että hempeät sävyt miellyttävät muitakin ja herättävät kevään ja kesän odotuksen =D

  VastaaPoista
 3. Kaunis on vaaleanpunainen, näinköhän sitä hiipii jossain vaiheessa meillekin? Jos ei ihan vielä, niin ainakin kesällä.

  VastaaPoista
 4. Soma pieni hylly! Minä olen piirrellyt etupihaa. Siemenluettelot pitäisi saada käsiini. Ihana aurinkopäivä!

  VastaaPoista
 5. Niin se kevät tulee oikein urakalla kai ja sama täällä alkaa tekee mieli puutarhahommiin kun viime kesänä jäi vielä kesken.
  Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Tee - kyllä, pieninä annoksina menee mutta koko koti vaaleanpunaisena olisi jo vähän liikaa...
  Hanni - kiva kun tuli vastavierailulle, sävyt muuttuvat hempeäksi auringon myötä
  Pakkasakka - kenties, kesällä viimeistään puutarhassa?
  Tuire - meillä pitäisi kanssa saada jonkinlaista rotia etupihalle, siinä sitä urakkaa riittääkin...
  Wilhelmiina - vielä joudutaan vähän odottamaan puutarhahommiin pääsyä, mutta tehdään niitä sitten urakalla kun päästään :)

  VastaaPoista
 7. Siementen istutustaulukko=kylvöaikataulu tehty, kylvömulta hankittu, kananmunakennoja kerätty jo jonkun aikaa (loistavia kylvöpotteja). Juurisellerin voi jo kylvää mutta ei oikein muuta. Pitäisköhän tilata lisää siemeniä? Tulossa on mm. mustanpunainen-lila-kirkkaan oranssinpunainen -perennapenkki. Ja julmettu potagerie, suunnitelmat taisi vähän karata käsistä... Tulet sitten kesällä tarkistamaan uudet istutukset.

  VastaaPoista
 8. Kirsi - tulen, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista