perjantai 23. lokakuuta 2009

Yläkerran kylppäri valmistumassa


Eräs ikuisuusprojekteistamme alkaa uhkaavasti valmistua. Yläkerran valmistumisen jälkeen paukut rakentamiseen loppuivat totaalisesti, ja yläkerran kylpyhuone jäi hautumaan "sitten joskus" tasolle. Kylppäri palvelikin ansiokkaasti varastona, kunnes juniorimme ilmoitti tulostaan ja oli ryhdyttävä tuumasta toimeen.
Tällä hetkellä ollaan jo hyvässä vauhdissa ja tämän aamun tilanteen näette ohessa. Katossa tuikkii jo tähtitaivas ja suurin osa seinien laatoituksesta on tehty. Takaseinään tulee vielä samanlainen tiiliverhoilu kun taustalla jo näkyy ja lattiaan tulee tummanruskea laatta. Alkuviikosta pitää lähteä metsästämään kalusteita. Etualalle tulee kaapistot ja lavuaari, pytty ikkunan alle jotta voi istuessa nauttia metsämaisemista :) Etualalle vasemalle tulee suihkukaappi. Lisäksi ylös raahataan pesukone ja kaapistoja (taakse vasemmalle).
Tuhannet kiitokset Mäkelän Pasille, joka on saanut hyvän kopin lennokkaista visioistani, ja joka on puurtanut niiden toteuttamiseksi ansiokkaalla tavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti