sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Suuri Kurpitsajuhla


Haloo, onks valoo???
Eilen illalla juhlistimme Halloweenia Pakaalla. Hirvimiehet olivat ampuneet metsästämme hirven ja kiitoksena maanvuokraajalle Pakaalla on perinteisesti tuotu lihakimpale. Parin kilon lihaköntti ilmestyikin keittiöön, mutta tämä kokki ei osannut siitä tehdä yhtään mitään. Niinpä homma ulkoistettiin näppärästi "pääkokille", joka olikin loihtinut Pakaalle todella herkullisen hirvipaistin. Me keskityimme Arin kanssa valitsemaan ja hankkimaan viinit aterille (äärimmäisen tärkeä ja vaativa homma sekin...), ja se sujui huomattavasti helpommin!
Halloweenin sijaan illan teemana oli Elonkerjuu-juhla, ja siihen kutsuttiin kaikki syksyn peltotöihin osallistuneet työmiehet ja -naiset. (Myös ne jotka olivat töissä henkisesti läsnä... allekirjoittanut viittaa itseensä...)
Vaan mitä kummaa, kun tulimme Pakaalle, ei vastaan tullut yhtään kurpitsa-asuista velhoa, vaan ihka oikea joulutonttu (katso kuva yllä)! Tonttu lienee eksynyt reitiltään, siihen malliin se törmäili seiniin ja huonekaluihin hiippalakki silmillään. Veikkaan että tämän tontun lahjalistalla on ainakin sopivan kokoinen tonttupipo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti