sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Kylpyhuonekuvia ... ja tarina mustasta töpselistäTässä vihdoin ja viimein muutamia kuvia yläkerran kylppäristä. Edelleen puuttuu suihkukaappi ja pari säilytyskaappia, mutta vessa toimii ja vesi kulkee lavuaariin. Bravo - työvoitto!
Vessanpöntön päällä olevasta sähkötöpselipesästä (... mikähän sen oikea nimi on??? No kuitenkin se paikka mihin töpseli pistetään... tuli kuulkaa ihan oikosulku...) käytiin Arin kanssa harvinaisen kova sisustuksellinen kädenvääntö. Yleensä saan varsin vapaasti toteuttaa visioitani ja puuhata sisustuksen kanssa mitä lystään. Kaikki käy. Paitsi se, että tuohon kohtaan olisi laitettu rosterinvärinen, noh... se... töpselipesä!
Seisoimme kylppärin lattialla monta iltaa ja väänsimme kättä asian tiimoilta. Minä halusin rosterisen, Arille kelpasi vain musta ja antiikkinen. Yritin perustella juurta jaksaen miksei mustaa voi laittaa. Ei voi, koska koko kylppärissä ei ole rahtustakaan mustaa väriä. Ei missään. Musta töpselin kolo loistaisi mielestäni tiiliseinästä kuin... kuin... musta töpselinkolo tiiliseinästä kylppärissä jossa ei ole rahtustakaan mustaa! Ja Ari vastasi vähintään yhtä pontevasti, ettei rosterista töpselipesää laiteta tiiliseinään niin kauan kuin hän tässä talossa vastaa sähkötöistä. Oikea valinta on kuulemma vain ja ainostaan musta ja antiikkinen.
Kuvasta jokainen voi päätellä kuka kädenväännön voitti. En ole koskaan nähnyt niin onnellista sähkömiestä, kuin rakas mieheni oli ruuvatessaan mustaa töpselikoloa paikoilleen.
Olkoon se tämän huoneen "pikantti sisustuksellinen yksityiskohta". Minulle se on musta jättiläisötökkä, joka on liiskattu keskelle seinää :) Ja seuraavan kerralla, suurten sisustuksellisten ratkaisujen äärellä, marssijärjestyksen määrää taas allekirjoittanut.

2 kommenttia:

  1. No oletkos missään antiikki tiili seinässä nähnyt rosterista pistorasia/töpselikoloa tai liiskattu ötökkä. Ei gamla tork:ssakaan ole mitään rosterista

    VastaaPoista
  2. Kyl on fiiniä ;-) Just meinasin kysyä että mikä tuo musta "reikä" tuossa seinässä on, heh heh. Pitää pitää Jukka poissa lukemasta, ettei se vaan huomaa, että miehilläkin voisi olla sanansijaa sisustusasioissa - se EI nimittäin vielä sitä tiedä ja niinpä olen vastaavissa asioissa saanut vielä toistaiseksi pitää kaiken päätösvallan tässä talossa!

    VastaaPoista