perjantai 10. joulukuuta 2010

Kurkistus olohuoneeseen


Ilman tiukkaa deadlineä ei tapahdu mitään. Ainakaan meillä. Mutta kun on se ihan viimeinen hetki aloittaa, niin valmistakin alkaa syntyä.
Perjantaina illalla mieheni nakutteli paikoilleen uuden ruokailutilan laminaatit. Lauantai ja sunnuntai meni tapetoidessa (kiitos äidilleni, joka huudetaan apuun kun vaaditaan kärsivällisyyttä ja pilkunviilausta...) ja listoja kiinniteltiin itsenäisyyspäivän kunniaksi.


Tiistaina päivä hurahti kaupungilla, mutta eilen työhuone muutti alakertaan. Tänään on järjestelty huonekaluja paikoilleen ja kannettu poisheitettyjä tavaroita ja roskia kaatopaikkakuormaan.


Huomenna vielä vähän viimeistelyä ja sitten remontti on ohi alakerrasta. Poikien huoneet taidamme kuitenkin vaihtaa vasta joulun jälkeen...

Laitan lisää kuvia lähipäivinä. Viikko on ollut varsin työntäyteinen, joten palaan blogipäivityksiinne heti kunhan ehdin.

7 kommenttia:

 1. Juhlissa on sekin hyvä puoli. :) Kauniilta näyttää ja ihana talja takan edessä. :) Tunnelmallisia takkahetkiä!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Eksyin äsken blogiisi ja kirjauduinkin lukijaksi. Ihanalta vaikuttaa blogisi, taidankin jäädä vielä hetkeksi tutkimaan...:)

  Tervetuloa muuten vastavierailulle: http://villaviolet.blogspot.com/2010_12_01_archive.html

  VastaaPoista
 3. Kylläpä siellä on edennyt! Oikein ihanalle näyttää. Varmasti mukava viettää joulua kun remontti valmistuu. :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihana sävy tapetissa, näyttää tosi hyvältä. Tulen jokupäivä käymään niin näen livenä, mutta näyttää olevan onnistunut muutos.

  VastaaPoista
 5. Olette te vikkeliä!!
  Hienoa jälkeä, lopputulos on upea :)

  VastaaPoista
 6. Pitääkin tulla joskus katsomaan loppu tulosta =)... tervetuloa tännekin käymään katsastamaan meidän uutta kotia... Sisustus puoli on kyllä vähän vaiheessa, eikä vieläkään tullut sitä lottovoittoa ;-)..

  VastaaPoista
 7. Kaunis tila! Upea takka vai pitäisikö sanoa kakluuni? Kodikas tunnelma, pidän kovasti.

  VastaaPoista