torstai 10. maaliskuuta 2011

Olga-tädin keinutuoli


Pari räpsyä taas sisustuksen tiimoilta pitkästä aikaa. Makuuhuoneemme nurkasta löytyy mieheni iso-tädin, Olga-tädin, vanha keinutuoli. Reilu vuosi sitten siinä tuli kiikuttua monta monituista yötä, kun juniorimme kärsi koliikkityyppisestä oireilusta ensikuukausinaan.Yöt hyssyteltiin ja kiikuttiin keinutuolissa, yleensä ilman tulosta...

Nyt keinutuolissa harvemmin enää istutaan, mutta siihen se jäi, nurkkaan odottelemaan.


Jostain luin, että keinutuolin malli olisi perinteinen itä-uusimaalainen keinutuolin malli. Väriltään se on hyvin tumma mustanruskea, ja se tuo mielestäni mukavasti kontrastia vaaleaan huoneeseen.


Keinutuolin vieressä on vanha talonpoikaisvaatekaappi. Kaapin päällä on mummini vanha puinen pieni "matkalaukku".

Noin kuukausi sitten olin viikonlopun poissa kotoa. Kun sunnuntai-iltana palasin kotiin, olivat huonekalut muuttaneet makuuhuoneessa uusille paikoille. Aikaisemmin tässä kaapin paikalla oli sänky. Puuhakas mieheni oli aloittanut makuuhuoneen "uudistamisprojektin", joka loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin, eli muutamat huonekalut kyllä muuttivat paikkaa mutta kaikki muu jäikin sitten omalle kontolleni :) Nyt tavarat ovat paikoillaan, pölyiset romuröykkiöt sängyn alta siivottu ja makuuhuone suunnilleen siistissä kuosissa. Saas nähdä koska seuraavan kerran uskallan poistua kotoa! 

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kaappi ♥
  Voipi olla, että meillekin johonkin nurkkaan etsiytyy mustan-ruskea, vanha kiikkustuoli. Omia vauvoja en siinä enää kiikuttelisi, mutta jos vaikka kutimia oppisi joskus käyttämään ;)

  VastaaPoista
 2. Mitäs/ketäs se keinutuoli jäi siihen nurkkaan odottelemaan..? ;) Hih!

  Kaunis tuoli, mun ukki teki eläessään noita ihan itse alusta asti.. Jokunen niitä suvussa on onnekis jäljellä, mutta ei meillä. Niin ja kaappi hieno myös!

  VastaaPoista
 3. Vai alkoi Ari sisustamaan ;)Kyllä silmä taas lepäsi noissa teidän makkarin kuvissa. Meillä myös keinutuoli makkarissa mut se on, no ei hyvä, ainaskaan siellä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minullekin vanha kiikkutuoli kelpais. :D Kaunis tuoli teillä. Kaapistakin tykkään kovin.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun muistutit ;)
  Meillä on Peikin isoisoäidin vanha keinutuoli varastossa ... en ole löytänyt sille vielä paikkaa, on sen verran iso ...

  Se on vaarallista poistua kotoa, kun ei koskaan tiedä mitä noi miehet keksii ;))

  VastaaPoista
 6. Heippa Satu!
  Jos haluat tunnarit blogiini, niin laita mailia pampulajapikkiriikki@gmail.com :)

  VastaaPoista