tiistai 24. toukokuuta 2011

The Projekti: kuvia lastenhuoneesta (vihdoin)


Täällä vihdoin taas, pitkästä aikaa. Toukokuu on mennyt hujauksessa ja blogin päivitys on ollut retuperällä. Tässä kuitenkin muutamia kuvia The Projektista, eli lastenhuoneiden vaihtoprojektista, josta kirjoitin jo joskus aikaisemminkin. Nämä esikoisen huoneesta napatut kuvat ovat keikkuneet kameran muistikortilla jo kauan, tässä niitä vihdoin viimein nähtäville.


Kirjahyllyn mustiin pahvikansioihin kerättiin Aku Ankat ja muut lehdet, jotta ne pysyisivät paremmin järjestyksessä. Hyllyn päällä on mieheni vanha karttapallo, josta löytyy vielä muun muassa Neuvostoliitto ja Itä- ja Länsi-Saksa... ei ihan käyttökelpoinen tämän päivän koululaiselle, mutta pallo on minusta jotenkin nostalginen.Yläkuvassa näkymä ovelta huoneeseen päin. Kirjoituspöytä on ikkunaa vasten. Esikoinen halusi kääntää sohvan kulmittain, jotta huoneen nurkkaukseen muodostuisi "pleikkasoppi".


Oviseinällä on vaatekaappeja sekä yöpöytä ja sänky. Yölampun virkaa toimittaa Ikeasta löytynyt kirjainvalaisin, johon tykästyimme esikoisen kanssa molemmat.


Valaisimesta tulee pehmeä valo, jota oli todella vaikea kuvata...Sängynpäädyssä on kaukoputki, jolla voi tiirailla taivaalle tai vaikka naapuriin :)

Kylpytakki roikkuu hyvässä lykyssä kaapin ovessa "imukuppikoukussa", yleensä kuitenkin mykkyrällä sängyn alla tai huoneen nurkassa...
Koululainen on viihtynyt huoneessaan hyvin. Entinen huone oli sävyiltään hieman enemmän "pikkupojan" huone, joten se sopii hyvin yksivuotiaan pikkuveljen huoneeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti