tiistai 5. heinäkuuta 2011

Olohuoneen kesätunnelmia


Pari kuvaa olkkarista. Sitähän täällä ei olekaan juuri kuvailtu :) No totuus on, että taitaa olla ainoa huone joka on edes jossain kesäkuosissa... Olen ollut hämmentävän laiska sisustaja tänä kesänä kun suurin osa ajasta on kulunut pihatöissä. Toisekseen juniori on juuri siinä iässä, että mikään ei pysy pöydillä paria sekuntia pidempään, joten kovin paljon asetelmia en viitsi näperrellä. En yksinkertaisesti jaksa aina olla vahtimassa pikkuherran kolttosia.


Tyynyissä mennään tällä hetkellä kesäisen hempeillä sävyillä. Vaaleansiniset koordinaattityynyt sekä  raitatyyny Wilhelmiinalta, samoin kun pöydällä olevat pienet tähtitarjottimet.

Sivupöydällä alehankintana ostettu rottinkivalaisin. Kukahan huomaisi suoristaa varjostimen?

Iltojen pimetessä tulee varmaan taas touhuttua enemmän sisällä. Pari kivaa juttua tilasin syksyä silmällä pitäen, kuvia niistä sitten myöhemmin. Ja hei, kohta voi taas alkaa polttaa kynttilöitä! Näillä helteillä ei ole sitä  tullut juuri tehtyä, pahimmillaan meillä oli sisällä 35 astetta... Vaikka auringosta ja lämmöstä pidänkin, alkoi se olla jo hiukan liikaa kun ei sisälläkään päässyt yhtään suojaan, aurinko kun porottaa tähän rinteeseen aamusta iltaan. Siitä huolimatta - nautitaan kesästä niin kauan kuin sitä kestää!

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia teiltä ja kyllä varmasti moni viettää nyt aikaa ulkona ja sisustusjutut on hiukan jäissä!

  Kauniisti sopivat kaikki teille tarjottimia myöden :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta ja raikkaalta! Ja niin tutulta; mulla on samat tyynyt wilhelmiinalta, samanmerkkinen sohva, sama mattokin... tosin matto on nyt kesän pois käytöstä :)

  Mukavia kesäpäiviä, eikä nyt vielä syksystä puhuta, eihän?? :D

  VastaaPoista
 3. Kauniin yksinkertaista, ihailen aina tuota teidän kelloa olkkarin seinällä..

  VastaaPoista