keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Keskiajalta 2000-luvulle

Jäädessäni äitiyslomalle lupasin itselleni opetella ainakin yhden uuden asian. Työskentelen viestintäalalla ja tunnen välillä itseni lähes dinosauruksen aikaiseksi mitä tulee uuteen tekniikkaan. Ircit, blogit, facebookit ja muut nykypäivän systeemit ovat olleet jotain mystistä, jota "jotkut tekevät".
On siis aika ottaa itseään niskasta kiinni ja opetella itsekin näiden "sosiaalisten medioiden" käyttöä ja palata sitten joskus äitiyslomalta töihin astetta toivottavasti viisaampana. Siinä missä kännykkä on ollut minulle tähän asti "moderni viestintäväline", on tavoitteena että jatkossa bloggaus tulee minulle arkipäiväiseksi asiaksi... Siis hyvästi kirjekyyhkyt ja savumerkit, tämä tyttö siirtyy nyt kertalaakista 2000-luvulle!

Toinenkin syy löytyy, jos totta puhutaan. Olen maailman laiskin puhelimen ja sähköpostin käyttäjä. Ehkäpä tätä kautta saisin kerrottua perheemme kuulumisia kaikille teille tutuille, jotka kenties jossain vaiheessa eksytte seuraamaan elämäämme Kanteleella... Kommentoikaa ja antakaa palautetta mitä haluatte täältä lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti