tiistai 29. syyskuuta 2009

Kissaystävämme Mosse ja Jerri


Saammeko esitellä - kissaystävämme Mosse ja Jerri. Nämä hurmaavat katit kuuluvat ystäviemme Siljan ja Hanneksen talouteen. Kävimme Ollin kanssa lauantaina Siljan luona päiväteellä ja katsastimme Mossen uuden pikkusiskon Jerrin (harmaa pikkukisu).

Silja löysi Jerrin heidän pihaltaan muutama viikko sitten. Pieni kissaraasu oli vain muutaman viikon ikäinen, nälkiintynyt ressukka. Kukaan naapureista ei tiennyt mistä se oli pihalle ilmestynyt eikä kukaan tunnistanut sitä omakseen. Nyt Jerri on kasvanut ja vahvistunut Siljan hyvässä hoidossa, ja mennä viipottaa kovaa vauhtia pitkin taloa. Tarinalla on onnellinen loppu: Jerri saa kodin Siljan ja Hanneksen luota, ja opettelee siellä talon tapoja Mossen valvovan silmän alla.
Näitä veijareita seuratessa kissakuume vain kasvaa... Olli jo ehdotti, että jos saisi kissan niin se voisi asua vain hänen huoneessaan ja hän vastaisi niiden hoidosta...

Vauvarintamalla ei vielä(kään) mitään uutta. Tiiviisti yhtenä kappaleena ollaan, eikä merkkejä synnytyksen käynnistymisestä ole. Olen ihan varma, että vauva päättää syntyä pahimmalla mahdollisella hetkellä, esimerkiksi Arin yövuoron aikana, jolloin ensin odottelen että Ari ajaa Porvoosta kotiin, ja sen jälkeen jatkamme matkaa tuhatta ja sataa Lahteen... Niin ja tietysti ensin Ari joutuu odottamaan töissä että joku tulee sijaiseksi päivystykseen! Huh heijaa, jännitys senkun tiivistyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti