perjantai 25. syyskuuta 2009

Syksy on ihana vuodenaika

Aamuhetki Kanteleella perjantaina 25.9.2009
Syksy on ihana vuodenaika. Vaikka rakastan kesää ja aurinkoa, on ihanaa kun ilmojen viiletessä voi pukea paksun villapaidan päälle ja nuuhkia metsälenkillä syksyn tuoksua sekä ihailla puiden väriloistoa. Kyllä - olen ehdottomasti syksyihminen! Tänä syksynä meitä syksyn lapsia on hemmoteltu oikein urakalla, ilmat ovat olleet ainakin meilläpäin todella hienot. Vaikkei tässä bloggerissa kuvat juurikaan esiinny edukseen, laitan kuitenkin tähän tänään aamulla napatun kuvan parvekkeeltamme. Kirkas syysaurinko nousi kylmän yön jälkeen ja puski sumua pois tieltään. Ilma oli kuulas ja ihanan raikas - täydellinen syyskeli.
Päivällä Catharina ja Konsta-poika (2 kuukautta "vanha" nuoriherra jolla on aivan ihanat siniset silmät, olen ihan myyty!) kävivät visiitillä ja tarkastelimme tietysti pentujengin. Samalla Sina lähti astutusreissulle, toivotaan että reissu tuottaa tuloksena oikein monta kultaista karvapalloa Catharinan riemuksi!
Iltapäivällä hyppäsin vielä Eeron kyytiin ja porhalsimme asioille Vantaalle. Samalla keikalla sain vihdoin hankittua uuden kattolampun, jonka tyyppistä olen himoinnut jo pitkään. Huomenna Ari saa kiipeillä apinana pitkin kattoja lamppu kainalossa, jotta saan mallattua sen tismalleen oikeaan paikkaan...

1 kommentti:

  1. Taisi Konsta poika olla ihan yhtä myyty ainakin edelliskertaisen visiitin hurmaushymyistä päätelleen ;-) Jännityksellä odotellaan saadaanko Kanteleelle tyttöystävä ehdokkaita vaiko kenties kolttos kavereita !!

    VastaaPoista