torstai 24. syyskuuta 2009

Odottavan aika on pitkä


H-hetki on käsillä ensi sunnuntaina ja juniorin putkahtamista keskuuuteemme odotetaan jo kovasti monella suunnalla. Neuvolatäti totesi tänään ettei merkkiäkään synnytyksestä ole vielä näkyvissä: verenpaineet yhtä tasaiset kuin koko raskauden ajan, hemoglobiini huitelee 125:ssä mikä kuulemma on loistava lukema, ei juurikaan turvotusta eikä mitään muutakaan kolotusta tai kipua. Täti kehui ettei muista nähneensä näin hyvävointista odottajaa aikoihin, ja minä totesin tietysti että "juu, mä olenkin loistava jalostusnarttu"... Täti katsoi pitkään...miksiköhän?

Eli odotus siis jatkuu. Oma tähtäimeni onkin nyt lokakuun 2. päivässä, koska se on nimipäiväkalenterissa Valion päivä. Pitäähän koiraihmisen aina saada uusi valio taloon... tästä on veistelty vitsiä monta kertaa: valio jo syntyessään jne. Tai miltä kuulostaisi Itä-Uudenmaan valio - Östra Nylands Champion elikkäs ÖN CH :) Komea titteli taaperolle!
Ajankuluksi tässä on sitten leivottu pakastin täyteen, kämppä kiiltää putipuhtaana ja koiriakin on ehditty astuttelemaan muutamaan otteeseen...
Viime perjantaina kävimme Kristan kanssa perinteisellä Vanhan Porvoon kierroksella, eli shoppailemassa Porvoon vanhan kaupungin ihanissa sisustusputiikeissa sekä nautiskelemassa teetä ja superhyvää porkkanakakkua teehuone Helmessä. Suosittelen kaikille Porvoon kävijöille lämpimästi Helmessä pistäytymistä. Rokokoo-, kustavilais- yms. tyylisuuntiin sisustetuissa pikkuruisissa huoneissa voi nautiskella monista eri teelaaduista ja aivan poskettoman hyvistä leipomuksista. Helmessä on aina pakko pistäytyä Porvoossa käydessä.

Huomaa muuten ylläolevasta kuvasta kirkon uusi katto. Sehän on rakennettu uudestaan tuhopolttajan jäljiltä, ja kuten kuvasta näkyy, tulos on onnistunut ja kirkko on entistä ehompi.


1 kommentti: