perjantai 26. helmikuuta 2010

Limsakorin uusi elämä


Osa lahtelaista juomateollisuuden historiaa nököttää tätä nykyä keittiössämme. Naapurin pajasta löytyi ihana, vanha Mallasjuoman limsakori, joka vastedes palvelee keittiössämme hyllyn päällä lehtikorina. Kori on juuri sopivan kokoinen, siihen mahtuu mainiosti mainosposti ja muu "sälä", mikä on notkunut harmillisen epäsiistinä pinona keittiömme pöydällä.

Toisaalta tekisi mieli laittaa koriin vanhat viinipullot, jotka odottavat pääsyä kierrätyslaatikkoon. Ehkä kuitenkin on parempi jemmata ne vaikkapa muovipussiin kaapin perälle, muutoin voi liian helposti laskea kuinka paljon meillä punkkua kuluukaan :) Vai toimisivatko tyhjät pullot silmien alla jonkinlaisena "moraalipoliisina", kun seuraavan kerran tekisi mieli ottaa lasillinen ruuan kanssa?!?

Kevät (se on täällä ihan kohta, pitää vaan uskoa!) on tuonut mukanaan vimmatun sisustusvimman. Keittiöön hankittiin uusi kaappitaso, sillä rakkaat astiani pursusivat jokaisesta kaapista ja laatikosta yli äyräiden. Kunhan joskus saan valoisan aikaan kameran käteeni, niin laitan kaapista kuvia blogiin.
Kristan kanssa hyödynsimme aussien vuosikokouspäivän tehokkaasti, sillä olimme ennen kokousta jo aamukymmeneltä sisustusliike Cobellossa kolkuttelemassa ovia. Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa, jota nyt on pyöritetty ympäri taloa oikean paikan löytämiseksi. Uusi reissu olisi vielä suunnitelmissa lähiviikkoina.

Blogia on viime viikkoina tullut päivitettyä harmillisen vähän. Yritän aktivoitua tällä saralla ja saada tekstiä ja kuvia aikaiseksi tiiviimpään tahtiin. Päivät tuntuvat vain juoksevan enkä oikein itsekään tiedä mihin kaikki aika kuluu!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kori, onnea uudesta löydöstä!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Itsekin olen löydöstä iloinen. Kaikkea hauskaa sitä löytää kun muistaa vaan pitää silmät auki :)

  VastaaPoista
 3. Kori on meidän "vapaa ajan huvilasta" Eli siellä Mummuni ja Vaarini vietti kesät ja minä myös. Eli tämä paja on todellakin arviolta yli 100vuotta vanha paja, jossa oli ahjot ja muut tykötarpeet. Siellä Väinö vaari taikoi raudasta kaikenlaista.Pajan taka seinä on valtava kivi, jossa on pieni luolakin, sinne en koskaan pienenä tai isonakaan ole uskaltanut mennä. 70 luvulla paja muutettiin huvilaksi ja sen puu telineenä tämä kori oli. Rouva ei anna meidän huvilaa naapureille se on ihan ikioma. Et tainnut tietää!!!! Eli onhan meillä kesämökki

  VastaaPoista
 4. No totuuden torvihan se siellä taas soittelee :) Korjataan sitten sen verran, että kyllä - meidän pajasta, joka sijaitsee anoppilan pihapiirin vieressä ;D

  VastaaPoista
 5. Hieno kori!
  Minulla on samanlainen ;) ja pelastin sen appiukkoni kesähuvilalta (Lahden) Hollolan Isosaaresta, jossa se oli jonkin asteinen rojuloota ulkoliiterissä...-jenni-

  VastaaPoista