tiistai 16. maaliskuuta 2010


Tänään se vihdoin saapui meillekin - nimittäin kuvassa näkyvä piikkimatto! Kun ensimmäisen kerran kuulin piikkimatosta, mietin että tämä on nyt taas tätä, hömppää parhaimmillaan. Vaan vähitellen pahinkin jääräpää (lue: minä) joutuu vaihtamaan kantansa, kun joka puolelta kuuluu suitsutusta maton rentouttavasta vaikutuksesta. Ei ilmeisesti ole vaivaa, johon tämä matto ei tehoa? Noh, ihan siihen en usko mutta periaatteessa toimivalta idea vaikuttaa.

Ja tottahan sitä oli oitis kokeiltava kotiin päästyäni. Makasin maton päällä vartin verran. Ensimmäiseksi olo oli lähinnä inhottava kun piikit upposivat nahkani uumeniin. Mutta sitten - ah, mikä euforia! Veri alkoi kiertää selässä kohisten ja kropan valtasi mielettömän rento ja lämmin fiilis. Lopulta huomasin, että oli nukahtanut maton päälle... Ja mitä tämä vekotin tekeekään jalkapohjille... Hetken kun tassuttelee maton päällä, niin johan alkaa jaloissakin veri kiertää.

Piikkimaton suitsutusjoukkoihin liityin siis minäkin. Nyt lähinnä harmittaa vain se, että miksi ihmeessä en hankkinut tätä jo paljon aikaisemmin...?

4 kommenttia:

 1. Hyvähän tuo on =)... tosin näin raskaana ollessa sitä ei ihan hirveästi saisi käyttää (tosin neuvolalääkäri sanoi että eipä siitä mitään haittaakaan todennäköisesti ole).

  VastaaPoista
 2. Oikeasti?
  Voi video, tässä käy niin kuin FarmVillen ja ylipäätään monen muunkin asian kanssa - mun taitaa kanssa olla pakko pyörtää päätökseni ja hakea omat piikit :/

  VastaaPoista
 3. Tee - ihan oikeasti! Suosittelen, saa kotiäiti kiireidensä keskellä rentouttavan hetken (kun ensin hävittää lapset, koirat, aviomiehen, tekemättömän hommat jne. pois silmistä ja mielestä...)
  Koskaan ei pidä vannoa, sen olen jo oppinut. Itse en koskaan muuttanut maalle enkä varsinkaan koskaan minkään maajussin kanssa naimisiin mennyt... :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä satu! Piikkimatto kunniaan. Minä nukahdan aina siihen. Mutta kyllä on hyvä olo sen jälkeen!

  VastaaPoista