perjantai 12. maaliskuuta 2010
Tiistaina vietimme Arin kanssa shoppailupäivän. Piipahdimme Jumbossa ja Ikeassa sillä aikaa kun automme oli huollossa. Kaikkea ihania kevätjuttuja kaupat pullollaan... Emil sai tuliaisina kuvassa näkyvän Name It:in "mopopuvun" ja itse löysin Zarasta kolme neuletta.

Oma kevätgarderoopi kaipaisi kipeästi täydennystä. Viime keväänä olin tukevasti raskaana joten uusia hankintoja olivat vain äitiysvaatteet. Nyt sitten olen epätoivon vimmalla koettanut kaivaa kaapista jotain päällepantavaa... Ei löydy ei, ainakaan sellaista mikä mahtuisi. Ari muistuttaa, etteivät raskauskilot ole syy hankkia uutta vaatevarastoa, vaan pitäisi kuulemma lenkkeillä kilot pois ja mahduttaa itsensä vanhoihin vaatteisiin. Höh, miksi miesten ajatusmaailma on noin yltiörealistinen???

3 kommenttia:

  1. Hehheh, vai että lenkkeillä ja mahtua vanhoihin vaatteisiin ja pöh... vanhat vaatteet on jo poissa muodista, joten hyvä syy päivittää vaatevarasto!!

    VastaaPoista
  2. No sehän on taloudellista, miksi sitten piti hankkia niitä ÄÄRETTÖMÄN kalliita vaatekappaleita jos ne sitten menisivät vuodessa vanhaksi. Kun niiden perustelu että nyt on pariksi vuodeksi kestävä ja laadukas (=kallis) vaate. Nyt sitä ei ole edes pidetty ja se olsi teidän talousnerojen mukaan mennyt vanhaksi. Vaikka minä ostan kaiken näköistä kallista, niin silti ne käytetään loppuun.

    VastaaPoista
  3. Heheehehe, voi noita miehiä kun ei ne vaan ymmärrä :D

    VastaaPoista