maanantai 29. maaliskuuta 2010

Tyynysota

Olkkarin sohvat saivat hieman keväisemmän lookin, kun tummat sohvanpäälliset vaihtuivat keväisempiin kuoseihin. Eläköön Ikean Ektorpit, nuo koiraperheen pelastukset pestävine päällisineen! Samalla piti päivittää sohvatyynyihin hieman kepeämpiä sävyjä.

Sohvatyynyistä meillä on ainainen kiista armaan mieheni kanssa. Minun mielestäni sohvalla ei voi koskaan olla liikaa tyynyjä tai torkkupeittoja. Ari taas puolestaan noituen viskaa tyynyt pois sohvalta, "koska sinne ei mahdu istumaan niiden sekaan". Näin meillä sitten illat rattoisasti sujuu - toinen kantaa tyynyjä sohvalle ja toinen viskoo niitä samaa tahtia pois ...
Tällä hetkellä alakerran sohvilla on "vain" neljä tyynyä per sohva, mikä on suorastaan minimaalisesti. Pitäisiköhän kaivaa kaapista lisää tyynyjä?!?

Pitkästä aikaa on sen verran rauhallinen viikko tiedossa, että intoa on riittänyt myös sisustuksen puunaamiselle. Keittiöön ja työhuoneeseen ilmestyi uudet matot, työhuoneeseen sain vihdoin ja viimein hankittua pellavaisen laskoskaihtimen. Kevät tuntuu heti olevan pidemmällä, kun huoneet vaihtavat ilmettä astetta vaaleampiin sävyihin.

1 kommentti:

  1. Heh, tuttu juttu tuo tyynysota, meillä käydään sitä myös - harva se ilta...
    Kuuleman mukaan yksi tyyny riittää, loput on jotain akkojen hömpötyksiä! Mitä ikinä se sitten tarkoittaakin ;)

    VastaaPoista