perjantai 5. marraskuuta 2010

Maalta kaupunkiin

Kävin eilen Helsingissä. Ihana päivä. Kiertelin kaikessa rauhassa kaupoissa, ihastelin kaikkea kaunista ja nautiskelin pääkaupungin mukavasta tunnelmasta. Asuin aikanani kantakaupungissa reilut kuutisen vuotta, mutten koskaan oikein kotiutunut sinne. Liian vilkas paikka maalaistytölle. Mutta nyt kun asun maalla, on aivan mahtavaa viettää päivä Helsingissä ja palata sitten takaisin kotikoloon maaseudun rauhaan. Kierrellä päivä kaupoissa, nautiskella hyvästä ruuasta, pysähtyä ihanaan kahvilaan. Tämä järjestely sopii minulle enemmän kuin hyvin. Näitä päiviä pitäisi muistaa tehdä useamminkin.

Riviera Maisonin liikkestä löytyi ihanat rottinkiset joulukellot, jotka ajattelin sitoa yhteen ja laittaa roikkumaan olohuoneen oviaukosta tuomaan joulutunnelmaa. Valkoiset, puiset minitarjottimet sekä jouluservetit olivat ihan välttämätön hankinta myös...

Samoin RM:stä tämä koivun kaarnasta ja rautalangasta tehty tähtikranssi, jossa on hopeanhohtoista pientä hilettä koristeena ( ei valitettavasti näy kuvassa). Kranssi löytyy toistaiseksi yläkerran aulasta.

Kotimatkalla poikkesin vielä Vantaan Ikeassa. Pitkästä aikaa tuntui sieltäkin löytyvän kaikenlaista pikkukivaa. Erityisen ilahtunut oli Ikean uudesta tähtisarjasta, josta hankin esikoisen huoneeseen sinisiä säilytyspurkkeja, keittiöön hopeatähtiset keittiöpyyhkeet sekä tähtiservettejä. Lisäksi varauduin jo lahjarumbaan hankkimalla lahjapapereita, "kun halvalla sai"...

Ja näitä pitkulaisia tyynyjä olen katsellut Ikeassa jo pitkään. Nyt ne olivat Ikea Family -klubin tarjouksessa 9,95 eur/kpl, joten niitä ilmestyi meille pari kappaletta. Ajattelin laittaa ne makuuhuoneeseemme. Kotona harmittelin, etten sitten ostanut myös raikkaan sinivalkoisia patjaraitakankaasta tehtyjä tyynyjä poikien huoneisiin... Noh, hyvä syy mennä vielä uudestaan marraskuussa Ikeaan!

"Hurvittelupäivän" jälkeen on syytä palata arkeen... Nyt alkaa raivopäinen siivous!

Mukava viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kauniita ostoksia. Joskus on hyvä viettää omaa laatuaikaa shoppailujen ja hyvän ruoan ja juoman parissa. Rentouttavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Olet viettänyt mukavan päivän ! Olen kanssa aikoinani asunut hetken helsingissä ja käyn tasaisen väliajoin samanlaisella päiväreissulla, kierrän muutamat liikkeet ja herkut ja palaan kotiin :) Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista