maanantai 13. helmikuuta 2012

Hiljaisuuden jälkeen

Pitkäksi venähtäneen bloggaustauon jälkeen teen hiljalleen paluuta bloggailun pariin. Olen miettinyt palaanko ylipäätään tähän osoitteeseen, vai aloitanko uudet kujeet toisessa osoitteessa ihan anonyymina. Täällä sitä ollaan, ainakin toistaiseksi. Siitä yksinkertaisesta ja täysin turhamaisesta syystä, etten keksinyt tarpeeksi iskevää nimeä uudelle blogille (jep, olen blondi ja ylpeä siitä...ihan kuin tämä vanhakaan mikään ihmeellinen olisi...).

Sisältö tässä blogissa kuitenkin tulee muuttumaan. Toki sisustuksen parissa mennään edelleen, mutta täytyy tunnustaa ettei sillä rintamalla tässä työn ohessa kovin ihmeitä tapahdu, joten jutut jäävät varsin harvaksi jos vanha linja pitää. Yksi kiinnostuksen kohde sisustuksen ohessa ovat vaatteet (niin naisten, lasten ja ehkä jopa vähän miestenkin...), ja niistä voisin bloggailla enemmänkin - varsinkin kun jokainen aamu alkaa lauseella "mulla ei ole mitään sopivia vaatteita...". Mikään muotiblogi tästä ei tule, ehei - mä en edes taida tietää "mikä (J. Karjalaisen biisiä lainaten) mahtaa ollaa in"?  Mutta vaatteet (okei, ja terveys, kauneus, hyvinvointi noin niinkun laajemmallakin kaarella) kiinnostaa, ja näitä teemoja käsitteleviä blogeja seuraan itsekin suurella mielenkiinnolla. Ehkäpä siis kannan omankin korteni kekoon? Luvassa on myös sellaista yleistä turinointia reippaasti yli kolmikymppisen perheenäidin elämästä, lupaileehan sitä jo blogin nimikin.

Takaisin sisustukseen. Meneillään oleva musta kausi jatkuu. Jouluksi hankin Marimekon Tantsu-kankaan ja nyt noin viikko sitten sain siitä jopa ommeltua liinan pöytään. Kenties tätä voisi käyttää sitten ensi jouluna...?  Muutenkin graafiset muodot ovat vallanneet tilaa hempeältä maalaisromantiikalta. Mielenkiinnolla seuraan mahtaako romantiikka nostaa päätään kevään koittaessa (siis sisustuksessa, toim.huom.)? 
Ja lopuksi otetaan ratkaiseva askel kohti vaatepostauksia. Kuvaillaanpa kenkiä. Alelöytöjä Ziosta.

Tuntuupa muuten varsin hölmöltä touhulta! Kait tähän tottuu - tai sitten saattaa sekin aihepiiri jäädä kovin naftiksi :)

10 kommenttia:

 1. Höpö. Ei ole yhtään hölmöä vaan kivaa :) Hauskaa, että palaat tällaisin aihein. Minä ainakin luen tosi mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän se tästä luonnistu kun hetki "verrytellään", täytyyhän lukijoiden saada sitä mitä toivotaan! :)

   Poista
 2. Luetaan luetaan ihan mitä vaan... musta on ihanaa kun sellaiset kirjoittaa jotka osaa :) kirjoittipa ne mistä aiheesta tahansa.

  Ihania kenkiä... äh kun tuli nuo porakaivo-ongelmat niin nyt ei ole rahaa mihinkään, ei vaatteisiin/kenkiin tai matkusteluun :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tämä teksti olla lähinnä sellaista tajunnanvirtaa, minään suurena kirjallisena hengentuotoksena tätä ei varmaan voi pitää :) Toivotaan teidän ongelmien pikaista poistumista!

   Poista
 3. Stailit saappaat! Noihin sopivat alusvaatteet, niin mieskin lämpeää vaateblogille... Terkuin kiroileva siili sipoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He he, jätetään niiden esittely täällä ainakin toistaiseksi pois, jotain rajaa sentään :D

   Poista
 4. Turhaan sitä blogia muuttamaan, anna mennä vaan aiheesta kuin aiheesta, fiiliksen mukaan. Me luetaan kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, fiilispohjalla mennään nyt ja jatkossa! Suurella sydämellä ilon kautta, vai mites se nyt menikään...

   Poista
 5. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin :) Kivalta tuntuu palata, tauko teki terää!

   Poista