maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kuistin kevätfiiliksiä

Eilispäivä hurahti pihalla auringosta nauttien. Nurmikot on nyt kertaalleen haravoitu, kukkapenkkejä siistitty lehdistä ja ensimmäisistä rikkaruohoista (miten ne jo kasvaa, rikkaruohot siis???). Takakuistin pikkupöytä sai päälleen valkoisen maalikerroksen.
Ensimmäiset orvokit istutin perjantaina ja heti tuntui fiilikset jo melkein kesäisiltä.

Esikoisen tuomat pajunkissat löysivät paikkansa Karhulan keittiöpurkkiin "istutettuina" orvokkilaatikon taustalta. Esikoinen odottaa jo pääsiäisen ylimääräisiä lomapäiviä innolla.

Kuistin nurkassa on vanha perunalaatikko toimittamassa apuhyllyn virkaa. Muuten kuisti olisi täynnä sikin sokin lojuvia taimilaatikoita ja kukkapurkkeja. Jokohan olisi korkea aika kylvää viimeiset siemenet istutuslaatikoihin?Mukavaa alkuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan viimeistelty kuisti!
  Olen yrittänyt kommentoida monta kertaa, tusikohan nyt kommentti läpi?

  VastaaPoista
 2. Jei, onnistuin! Mutta missä kuvani on?
  Kauniita korujakin olit tehnyt!

  Kuulaan ja kepeän Tuire

  VastaaPoista
 3. Jos rikkaruohot eivät enää kasva, pitäisi varmaan huolestua. Minunkin oli aloitettava pihan haravointi ja siivous, kun kävin blogissasi. On niin hienon näköistä teidän pihassa:)

  VastaaPoista
 4. Huomasin saman kun haravoin kukkapenkkejä ... rikkaruohot puskee jo vauhdilla ... hmmm ... toivottavasti myös ne kukat puskee samalla innokuudella maasta ;)
  Ihana kuisti! Olen muuten jo tappanutkin ensimmäiset orvokit ... unohdin kastella :)

  VastaaPoista
 5. Tuire - kiitos! Tässä bloggerissa taisi olla joku häiriö, kun mulla ei kuvatkaan menneet millään oikeille paikoille...

  Niina - kiitos!

  Riitta - näinhän se on. Meillä ei ainakaan ole pelkoa etteivät ne kasvaisi, välillä tuntuu että ne ovat ainoa asia joka tässä kivikossa kasvaa!

  Seija - toivotaan näin! O-ou, arvaa olenko mä muistanut niitä kastella istutuksen jälkeen? :)

  VastaaPoista