torstai 14. huhtikuuta 2011

Heräämisiä


Päivän puutarhakierros kertoi hyviä uutisia. Krokukset ja narsissit puskevat vauhdilla läpi kylmästä maasta. Loppukesällä istuttamani yksitoista pensasruusua ovat selvinneet hyvin talvesta, ja ruusujen silmut kasvavat vauhdilla. Syreeniaidanne yläpihalla näyttää myös selvinneen pakkasista. Tänään terassilla lepatteli jo nokkosperhospariskuntakin.


Ainoa joka on kärsinyt talvesta on talon tiilikatto. Putoavat lumimassat rikkoivat parisenkymmentä kattotiiltä, joiden korjaaminen täytynee priorisoida "to do" -listan kärkipäähän. Projekti delegoidaan sujuvasti miehelle, itse en edes uskaltaisi kiivetä katolle...
Illan kauppareissulla oli pakko hakea ensimmäiset orvokit. Huomenna luvassa siis istutuspuuhia. Ihanaa, kevät on täällä!

2 kommenttia:

  1. Teltähän on lumet lähtenyt hienosti! Meillä tilanne tuntuu toivottomalle, yli puolet pihasta on vielä lumen peitossa.
    Ihania kukkasia! ♥ Ihastuttavaa, kun luonto herää eloon. :)

    VastaaPoista
  2. Esmeralda - nopeasti ne tosiaan lähti kun lunta oli kuitenkin ennätyksellisen paljon. Mutta aurinkoinen mäki etelään päin auttaa varmaan jonkin verran asiaa... :)

    VastaaPoista