perjantai 30. huhtikuuta 2010

Simaa, serpentiiniä ja keski-iän merkkejä
Iloista vappua kaikille lukijoille!

Grillauskausi avattiin tänään vapun kunniaksi maltillisin eväin. Grilliin pistettiin perus-Wilhelmiä ja bratvurstia, ja muistin saman tien miksi makkaraa ei pahemmin tule syötyä. Yksi grillimakkara sai ainakin oman makkarakiintiöni taas vähäksi aikaa täyteen. Ehkäpä seuraavan kerran jo juhannuksena? Siihen asti pysyttelen grillauksessa lihalinjalla...

Vappua vietetään meillä tänä vuonna maltillisesti kotona. Ari meni päivystämään yöksi töihin, joten jatkoimme munkkien ja siman mussuttamista Ollin kanssa, Emil vielä tyytyi seuramiehen rooliin maitopullonsa kanssa.

Emilin päivä on muuten kulunut loistavasti: pikkumies on vuorotellen rullannut itsensä serpentiiniin ja repinyt ne ympäriltään pois pieneksi silpuksi. Lisää serpentiiniä, lisää silppua. Välillä kun touhuaa ilmapallon kanssa, niin sitten taas jaksaa rullata lisää serpentiiniä itseensä.
Olli puolestaan on keskittynyt poksauttelemaan paukkuserpentiiniä Frankenstain-naamarinsa takaa. Sipsit, munkit ja sima pitävät huolen siitä että virtaa riittää...

Kun pojat menivät nukkumaan, otin imurin käteen ja aloin siivoamaan. Kuka osaisi kertoa, minne hävisivät ne vaput, kun Mantan lakituksen jälkeen skoolattiin skumppaa yo-lätsästä ja rallattiin aamuun asti, että päästiin suoraan piknikille Kaivariin? Hmmm- olisikohan tämä nyt merkki siitä keski-iästä?

2 kommenttia:

 1. Teillä on ollut oikein kunnon juhlat :)

  Katselin noita edellisen postauksen kankaita , kauniita ja tutun näköisiäkin :) olen itse kangas addikti vai voisiko sen niin sanoa hulluna kaikkiin kankaisiin :)

  Kaunista viikkoa -tulin lukijaksesi !
  Wilhelmiina

  VastaaPoista
 2. Hei Wilhelmiina, hauska nähdä sinut täällä! Lämpimästi tervetuloa mukaan, lukijoita mahtuu :)

  Kankaisiin on niin helppo hurahtaa! Itse vasta aloittelen tällä saralla, mutta tekemällä oppii, toivon niin :)Koukkuun olen jokatapauksessa jäänyt samantien!

  VastaaPoista